WiiSDA dolazi na 55. Sajam automobila u Beogradu

WiiSDA dolazi na 55. Sajam automobila u Beogradu

WiiSDA dolazi u Beograd, gdje organiziramo „Meet & Greet“ koji će biti od 22. do 28. ožujka.

Sajam automobila u Beogradu jedan je od najvažnijih automobilskih događaja u jugoistočnoj Europi. Ovaj događaj privlači sve one koji prate događanja i inovacije u automobilskoj industriji. Naravno, ne smije se zaboraviti poslovni dio kao najvažniji jer ova izložbeno-prodajna manifestacija okuplja uvoznike i distributere svih svjetskih automobilskih marki, proizvođače rezervnih dijelova i opreme te predstavnike pratećih industrija.

O događaju

WiiSDA dolazi u Beogradu, gdje organiziramo „Meet & Greet“ koji će biti od 22. do 28. ožujka. Ovo je prvi put da WiiSDA dolazi na sajam automobila u Beogradu.

Želimo upoznati:

  • Automehaničari i tehničari
  • Mehaničari ili tehničari za kamione i autobuse
  • Mlatilice za ploče
  • Autolakireri

Na sajmu ćemo imati svoj štand gdje će svi:

  • Vidjeti prezentaciju automobilske industrije u Norveškoj
  • Upoznati osobnog regrutera
  • Upoznati našeg zaposlenika
  • Dobiti materijale o poslu, životu i mogućnostima koje vi i vaša obitelj možete imati u Norveškoj
  • Moći probati norvešku hranu

Ne zaboravite se prijaviti ovdje: https://wiisda.eu/apply-now/ i mi ćemo vas kontaktirati za dodatne informacije. Oni koji ponesu svoj životopis i svu ostalu dokumentaciju (diplome o specijalnom obrazovanju, školske diplome itd.) bit će pozvani na službene razgovore za posao koji će se održavati u Beogradu od 12. do 14. svibnja.

O Norveškoj

Norveška je jedna od ekonomski i politički najstabilnijih zemalja u Europi i svijetu. Postoji velika potražnja za stručnjacima za popravke svih vrsta vozila. S pravim formalnim obrazovanjem i radnim iskustvom, pred vama je uzbudljiva budućnost rada i života u Norveškoj.

Rad i život u Norveškoj

Radnici u Norveškoj imaju jedne od najboljih plaća i beneficija u Europi i svijetu što pridonosi odličnoj ravnoteži između poslovnog i privatnog života. Norvežani imaju drugi najveći BDP po glavi stanovnika među europskim zemljama. Danas je Norveška druga najbogatija zemlja na svijetu u novčanoj vrijednosti. Preseljenje u Norvešku veliki je korak za svakog pojedinca, no benefiti koje dobivate vi, a poslijedno i vaša obitelj su neusporedivi sa stanjem u našem području.

Podijeli ovaj članak
Za najnovije vijesti pretplatite se na naš newsletter