O nama

Norwegian flag

Posao koji pokreće vaš život

Privlačni poslovi za stručnjake iz automobilske industrije
Društvo WiiSDA nudi zanimljive poslovne prilike talentiranim stručnjacima iz automobilske industrije. Želimo privući motivirane, radišne i obrazovane ljude iz cijelog svijeta i predstaviti im prednosti života i rada u Norveškoj.

Work Supply poslovi u Norveškoj

Dobro došli u Norvešku

Život u Norveškoj omogućuje nam da iskusimo sva njezina čuda prirode i pogodnosti. To želimo podijeliti s drugim talentiranim i radišnim stručnjacima iz automobilske industrije. Pomažemo vam ostvariti dobru ravnotežu između poslovnog i privatnog života tako što vam nudimo brz, učinkovit i siguran način da poboljšate svoj život i karijeru te tako osigurate bolju budućnost za cijelu obitelj. Norveška, u kojoj vlada velika potražnja za stručnjacima za popravak automobila, jedna je od gospodarski i politički najstabilnijih zemalja u Europi i svijetu. Ako imate potrebno formalno obrazovanje i radno iskustvo, čeka vas svijetla budućnost nakon što se odlučite za život i rad u Norveškoj.

Povijest tvrtke WiiSDA

Motivira nas iskrena želja da ljudima poboljšamo život i karijeru. Društvo WiiSDA osnovano je 2008. i prva je i jedina tvrtka za zapošljavanje specijalizirana za automobilsko tržište u Norveškoj. Ne samo da poboljšavamo živote i budućnost svojih kandidata nego i njihovih obitelji. Vjerujemo da svi zaslužuju jednake šanse za uspjeh.
 • 2008

  Društvo WiiSDA osnovao je, pod imenom Work Supply,  Håkon Bergsland u Bergenu i prva je i jedina tvrtka za zapošljavanje specijalizirana za automobilsko tržište u Norveškoj.

 • 2012

  Uz glavni ured u Bergenu (Norveška) društvo WiiSDA također je otvorilo posebne urede u Londonu (UK), Szczecinu (Poljska) i Budimpešti (Mađarska).

 • 2014

  Tvrtka Bertel O. Steen, jedini ovlašteni uvoznik u Norveškoj za marke Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, Smart i Opel, odabralo je društvo WiiSDA kao službenog partnera za zapošljavanje.

 • 2016

  U New Yorku smo otvorili podružnicu WiiSDA U.S. kao peti međunarodni ured za zapošljavanje uz postojeće urede u Poljskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Mađarskoj, Španjolskoj i Balkanu.

 • 2017

  Annette Bergsland Rognstad postala je glavna direktorica tvrtke WiiSDA i tako se pridružila ocu Håkonu i bratu Eriku u nastojanju da očuvaju WiiSDA kao moderno društvo u obiteljskom vlasništvu i pod obiteljskom upravom.

 • 2018

  Do desete godišnjice osnutka društvo WiiSDA već je stvorilo prilike koje su promijenile živote više od 700 ljudi iz više od 40 različitih zemalja.

 • 2019

  Tvrtka WiiSDA postalo je prva tvrtka za zapošljavanje u Norveškoj u kojoj je praksa da se svim zaposlenicima nude ugovori na neodređeno.

 • 2021

  Pokrenuli novi portal za zapošljavanje.

 • 2022

  Održali prve razgovore za posao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

 • 2023

  Postali smo WiiSDA i proslavili 15. godišnjicu osnutka.

UPOZNAJTE NAŠ TIM

Mi smo obiteljska tvrtka čija je misija stvoriti prilike za stručnjake iz automobilske industrije koje će im promijeniti živote. Znamo da preseljenje u inozemstvo nije lako. Međutim, nama je stalo do naših zaposlenika i njihove dobrobiti, stoga vam nudimo neviđene usluge i pogodnosti kako bismo vam preseljenje u Norvešku učinili iskustvom koje će vam promijeniti život nabolje.
Hakon

Håkon Bergsland
Predsjednik

annette

Annette Rognstad
Glavna direktorica

Team worksupply

Erik Bergsland
Direktor prodaje i marketinga

Team worksupply

Marianne Solberg
Financijska nadzornica

Team worksupply

Kasia Kilikowska
Voditeljica ljudskih potencijala i zapošljavanja

Team worksupply

Anto Andrijanić
Područni voditelj za zapošljavanje

Team worksupply

Dawid Ratajczyk
Područni voditelj za zapošljavanje

Antonia

Antonia Šeremet Barić
Web i Marketing menadžer

Amol Keluskar

WiiSDA je dobra tvrtka s odličnim timom koji pomaže u dobivanju posla koji ti promjeni život, a sve bez problema jer u svemu pomažu. Vrlo su dragi i uvijek pomažu.

Nenad Milosavljević

WiiSDA tim je bio stalno sa mnom u kontaktu i pomogli su mi sa svime. Kada sam sletio u Norvešku su me dočekali u zračnoj luci, odveli me do stana, pokazali mi sve i zajedno smo prvi put otišli do servisa u kojem radim. Došao sam u novu zemlju sam, ali sam se osjećao kao da me obitelj ugostila.

Tihomir Gajanic

Tko god razmišlja o preseljenju u Norvešku, uvijek ću mu preporučiti WiiSDA tim. Vode vas kroz cijeli proces. Njihova pomoć posebno mi je bila važna kad sam došao u Norvešku i bili su tu za mene kad god sam trebao.

Sreeraj Karumathil

Norveška je fantastična zemlja, vrlo je ugodno tu raditi, ali je potpuno drugačije iskustvo. WiiSDA pomaže u svemu, sada čekam svoju obitelj da i oni dođu i dožive Norvešku.

Adnan Ismic

WiiSDA je odlična agencija. Pomažu svakom zaposleniku, puno je lakše kad imate pomoć, a dolazite iz druge zemlje u drugačiji sustav. Brinu o svemu. Jako sam zadovoljan i preporučio bi svima.

Željko Dragutin Kojadinović

Topla preporuka za saradnju sa agencijom WiiSDA

Kemal Dekic

Došao sam u Norvešku raditi uz pomoć kompanije WiiSDA, sve preporuke, odradili su extra posao!

Ispunite obrazac za prijavu