FAQ

Norwegian flag

Česta pitanja

U ugovoru ne postoje nikakvi skriveni troškovi. WiiSDA ne uzima dio vaše plaće.

Nikada se nećemo javiti vašem sadašnjem poslodavcu radi preporuke bez vašeg dopuštenja. Obično se javljamo vašim prethodnim poslodavcima ili bivšim kolegama.

Apsolutno! Možemo pronaći zaposlenike iz vaše zemlje kako biste nasamo razgovarali s njima i pitali ih što god vas zanima. Najbolje je da doznate sve prednosti i mane prije nego što dođete u Norvešku jer ćete se tako bolje pripremiti zbog čega ćete vjerojatnije više uživati u životu ovdje i ostvariti poslovni uspjeh!

Postupak zapošljavanja može trajati od jednog tjedna do jedne godine. Trajanje postupka ovisi o vašoj dokumentaciji i trenutačno slobodnim radnim mjestima. Doduše, nemojte se brinuti jer ćemo vam pomagati tijekom čitavog postupka i dat ćemo sve od sebe da ga što više ubrzamo.

Besplatni zdravstveni i obrazovni sustavi za vas i vašu obitelj, odlična ravnoteža između poslovnog i privatnog života, dobra plaća i sigurna budućnost.

Da biste započeli postupak, možete se prijaviti popunjavanjem našeg mrežnog obrasca svojim osnovnim podacima. Nakon što ispunite obrazac, javit će vam se jedan od naših stručnjaka za zapošljavanje i objasniti vam sljedeće korake.

Naravno, možete povesti obitelj, ali prije nego što se odlučite na taj korak savjetujemo vam da se prvo vi preselite u Norvešku kako biste iskusili radne i životne uvjete tijekom šestomjesečnog probnog razdoblja.

Vaša točna plaća ovisi o nekoliko čimbenika, kao što su vaša razina obrazovanja, godine iskustva i lokalna visina plaće u različitim dijelovima zemlje. Međutim, svim zaposlenicima jamčimo minimalnu plaću od 220 NOK po satu.

Da biste se prijavili na posao, trebate životopis, koji možete izraditi na našoj stranici, diplomu kojom dokazujete svoje kvalifikacije, vozačku dozvolu i još neke dokumente s kojima ćemo vam mi pomoći.

Ako ste radnik s iskustvom u automobilskoj industriji koji želi poboljšati svoj život i pronaći idealan posao koji nudi odličnu ravnotežu između poslovnog i privatnog života, pravi smo odabir za vas.