Kako radimo

Norwegian flag
 1. PRIJAVITE SE

  Prijavite se za posao i pošaljite svoj životopis
  Ispunite obrazac za prijavu i pritisnite tipku „Prijavi se” kako biste izradili korisnički račun za WiiSDA. Prijavite se na svoj profil i pošaljite postojeći životopis ili izradite novi kako biste započeli postupak.

 2. RAZGOVOR ZA POSAO

  Razgovor sa savjetnikom za zapošljavanje
  Nakon što predate životopis, javit ćemo vam se i zakazati razgovor s jednim od naših savjetnika za zapošljavanje.

 3. PROVJERA

  Odobravanje dokumenata
  U ovom ćemo koraku provjeriti vaš životopis, kao i sve druge dokumente za zapošljavanje i ostale informacije koje smo tražili da nam pošaljete. Ako vaši dokumenti ispunjavaju potrebne kriterije, moći ćete početi primati ponude za posao i prijeći na sljedeći korak.

 4. PONUDA ZA POSAO

  Ponuda za posao i let u Norvešku
  Nakon što vam ponudimo posao u skladu s vašim vještinama, spremni ste za zapošljavanje. Dobro došli u Norvešku i tim WiiSDA!


Ispunite obrazac za prijavu

Amol Keluskar

WiiSDA je dobra tvrtka s odličnim timom koji pomaže u dobivanju posla koji ti promjeni život, a sve bez problema jer u svemu pomažu. Vrlo su dragi i uvijek pomažu.

Nenad Milosavljević

WiiSDA tim je bio stalno sa mnom u kontaktu i pomogli su mi sa svime. Kada sam sletio u Norvešku su me dočekali u zračnoj luci, odveli me do stana, pokazali mi sve i zajedno smo prvi put otišli do servisa u kojem radim. Došao sam u novu zemlju sam, ali sam se osjećao kao da me obitelj ugostila.

Tihomir Gajanic

Tko god razmišlja o preseljenju u Norvešku, uvijek ću mu preporučiti WiiSDA tim. Vode vas kroz cijeli proces. Njihova pomoć posebno mi je bila važna kad sam došao u Norvešku i bili su tu za mene kad god sam trebao.

Sreeraj Karumathil

Norveška je fantastična zemlja, vrlo je ugodno tu raditi, ali je potpuno drugačije iskustvo. WiiSDA pomaže u svemu, sada čekam svoju obitelj da i oni dođu i dožive Norvešku.

Adnan Ismic

WiiSDA je odlična agencija. Pomažu svakom zaposleniku, puno je lakše kad imate pomoć, a dolazite iz druge zemlje u drugačiji sustav. Brinu o svemu. Jako sam zadovoljan i preporučio bi svima.

Željko Dragutin Kojadinović

Topla preporuka za saradnju sa agencijom WiiSDA

Kemal Dekic

Došao sam u Norvešku raditi uz pomoć kompanije WiiSDA, sve preporuke, odradili su extra posao!

Česta pitanja

Postupak zapošljavanja može trajati od jednog tjedna do jedne godine. Trajanje postupka ovisi o vašoj dokumentaciji i trenutačno slobodnim radnim mjestima. Doduše, nemojte se brinuti jer ćemo vam pomagati tijekom čitavog postupka i dat ćemo sve od sebe da ga što više ubrzamo.

Besplatni zdravstveni i obrazovni sustavi za vas i vašu obitelj, odlična ravnoteža između poslovnog i privatnog života, dobra plaća i sigurna budućnost.

Da biste započeli postupak, možete se prijaviti popunjavanjem našeg mrežnog obrasca svojim osnovnim podacima. Nakon što ispunite obrazac, javit će vam se jedan od naših stručnjaka za zapošljavanje i objasniti vam sljedeće korake.

Naravno, možete povesti obitelj, ali prije nego što se odlučite na taj korak savjetujemo vam da se prvo vi preselite u Norvešku kako biste iskusili radne i životne uvjete tijekom šestomjesečnog probnog razdoblja.

Vaša točna plaća ovisi o nekoliko čimbenika, kao što su vaša razina obrazovanja, godine iskustva i lokalna visina plaće u različitim dijelovima zemlje. Međutim, svim zaposlenicima jamčimo minimalnu plaću od 220 NOK po satu.

Da biste se prijavili na posao, trebate životopis, koji možete izraditi na našoj stranici, diplomu kojom dokazujete svoje kvalifikacije, vozačku dozvolu i još neke dokumente s kojima ćemo vam mi pomoći.

Ako ste radnik s iskustvom u automobilskoj industriji koji želi poboljšati svoj život i pronaći idealan posao koji nudi odličnu ravnotežu između poslovnog i privatnog života, pravi smo odabir za vas.